Segítség kellene! (lent)?

Figyelt kérdés
Katonatiszti iskola (felderítő szak) mellett tanulhatnék-e agrármérnöknek? Lehetne bírni mondjuk (levelezőn)? És ami még érdekelne ha a mérnöki sikerül akkor milyen gyorsan tudnék elhelyezkedni, vagy az agrár szak nem jó választás (szeretem a falusi környezetet)? Na meg mennyi lenne a fizetés ha sikerülne elhelyezkedni? Más mérnök szaki ötlet jöhet ha tudtok jobbat. Köszönöm szépen előre is a kultúrált válaszokat.Tudom sokat írtam de nagyon fontos lenne megtudakolnom ezeket. Még egyszer köszi!

2014. jan. 2. 12:43
 1/1 anonim válasza:

Ha egy ember eleterol van szo, akkor muszaj kulturalt valaszokat adni, mert ha a tovabbtanulast elcseszed, akkor lehet, hogy az egesz eletedet is.

Szerintem elobb fejezd be az egyiket, aztan a masikat, mert kettot egyszerre nagyon megterhelo, foleg, hogy az egyik meg a fizikai eronletet is igenybe veszi. Ha agrarmernok leszel szaz szazalek, hogy jo munkat kapsz, de viszont egy magyar katona a honvedseregnel vert izzad, azert, hogy egy ev utan birjon venni egy JOBB kocsit, meg meg 2 ev, es mar egy hazat, szoval 5 evig kell robotolni, hogy meglegyenek az eletedhez szukseges dolgok.

2014. jan. 4. 12:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!