Edutus egyetem vélemények?
Én az Edutus egyetemen hallgatója vagyok, és pozitív tapasztalataim vannak az egyetemmel kapcsolatban. A tanárok segítőkézek, és sok segítség áll rendelkezésünkre a tanaulás során, amely más egyetemeknél nem biztos. Nem kapod meg "könnyen" a diplomát, ott is bele kell fektetni az energiát, mert ott, mint más egyetemeken, a húzós tantárgyak az Edutuson is szintén húzósak. Vannak olyanok is akik csúsznak némely tantárggyal, mert nem olyan egyszerű az adott tantárgy, és lebecsülik az egyetemet, nem tanulnak igazán. Egy egyetemen se kapja meg az ember csak úgy a diplomát, azért meg kell lennie az embernek a kellő elsajátított tudásnak ahhoz, hogy meg legyen a papír. Én jókat hallottam az egyetemről. Meg lehet, hogy mondjuk BGE-hez képest nincs egyszinten, de a munkáltatók azt nézik meg utoljára, hogy az ember hol végzett, mert lehet, hogy nem egy nevezetes egyetem, de rendelkezik jó lehetőségekkel, mint pl. Erasmus és duális képzés. A szakmai tapasztalat nagyon fontos, függetlenül attól, hogy melyik egyetemen végzett az illető. Meg ha az ember szereti azt az adott szakot, akkor önszorgalomból is bele fog fektetni annyi energiát, hogy jobban elmélyítse a tudását az adott témákörbe.
Az meg a másik, hogy ha egy rangosabb egyetemről jönnek ki a hallgatók, azok a diákok meg lehet, hogy egoisták (némelyik), és ezt ugyanúgy nem fogja preferálni a munkáltató.
Ha tényleg olyan rossz az egyetem, akkor miért jelentkeztek többen ehhez az egyetemre, mint az elmúlt időben? Ha tényleg annyira rossz lenne akkor szerintem nem ehhez az egyetemhez adták volna be a jelentkezésüket.
Meg mit ér az, hogy mondjuk valaki egy rangosabb egyetemre megy, mert ha nem végzi el akkor rosszabb helyzetben van mintha az Edutusra ment volna. Az Edutus is ad esélyt egy jobb jövő érdekében, még ha nincs is túl hype-olva, mint a többi.
Ha további kérdésed van, akkor válaszolok nyugodtan.
Nem közszférás szereplőre.
Versenyszférában működő, piaci versenyben részt vevő vállalkozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!