Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Orvos akarok lenni de nincs...

Orvos akarok lenni de nincs elég önbizalmam belevágni?

Figyelt kérdés
Úgy érzem úgysem sikerülhet. Még a szüleimnek se nagyon merem elmondani. Még van időm (2 év) de már most szeretném elkezdeni a felkészülést. A nyárra elintéztem egy kémia tanfolyamot. A szüleim pedig nem nagyon értik, hogy hirtelen mi ez a nagy pálfordulás, ugyanis eddig mindig nyelvórákra jártam, az össze spórolt pénzemet nyelvkönyvekre, olvasmányokra költöttem. Most meg kémia és biokémia könyveket veszek és kémia tanárhoz akarok járni. De egyszerűen nem tudom elmondani nekik, hogy Anya-Apa! Orvos akarok lenni. És most nem arról van szó, hogy nem támogatnának, mert biztos vagyok benne,hogy igen, sőt! De egyszerűen olyan nevetségesnek és képtelennek érzem ezt az egészet. Miért pont nekem sikerülne?! Értitek?

2014. jan. 1. 01:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"De amint látom, lehet hogy lesz diplomája, de az is igaz lesz, az ő esetében pedig biztos, hogy a diplomával az intelligenciát nem adják!"

Hát öreg, ezzel a hozzászólással csak magadat minősíted.

2014. jan. 1. 14:31
 12/12 anonim ***** válasza:
De miért nem mered elmondani a szüleidnek, ha megtudják agyonvernek vagy mi? Amúgy pedig kövesd az álmaidat, ha ez a vágyad, tanulj orvosnak!!
2014. jan. 1. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!