Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs önbizalmam? Sokan mondják, hogy csinos vagyok és szép (tényleg nem akarok egósnak tűnni, pont ez a bajom), én mégse vagyok megelégedve magammal.
IGEN!
én is voltam így csak én fiuba :D és később jött elő
én csak azt tudom mondani hogy menj szembe a képzeleteddel.Vagy szellemileg értelmezd át módosítsd ezt a "hiányérzetedet"
Vagy gyakorlatban kell sikereket gyűjtened.
a második gyakorlati lehetőséged hogy megbeszéled a barátoddal hogy játék van ,és játékból azt mondod neki hogy te elhagyod mert a horoszkópod rosszat jósol..vagy bármi kitalált reálisnak látszó dolgot.
Mindenesetre fontos hogy ez egy bizalmas játék legyen, és előre megbeszlt!! és pár percet várj!! miután kimondod ..ekkor fog leeseni a frusztrációd áthalad fejeden ,majd kényszeresen le akarod győzni.
Ezutóbbi nem biztos hogy pont a te esetedben segít,ebben a probléma fizikai vonulatát lehet megtanulni leküzdeni...
a lényeg hogy megéled amitől félsz ,és mivel te magad válalkoztál erre ,az érzelmi toleranciáid át értékelődnek/túllépnek a kvázi félelmed felett..-amik kissebbek mint a valóságban bejöhetnek hisz nem akar senki senkit elhagyni a valóságban.
Ezutóbbi nyilván akkor jó ha nehezebb az érzelmi hordalékod.. de egyépként mindet eggyütt is csinálhatod
ha van kérdésed írj privát levelet ide lacieger@gmail.com
bocsi most látom az előttem hozzászólót ,neki is igaza van
erőssísd azt magadban hogy ennek már vége !ILyenkor jön jól egy kabala,ha kapsz valamit a barátodtól,ami megmarad akkor ez azt mutatja hogy benne akar lenni az életedben ,hát fogadd el hogy ott is van ,vidd magaddal az ajándékot a legtöbb helyre, amikor pasid nincs ott.
minden jót
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!