Orvos akarok lenni de nincs elég önbizalmam belevágni?
Az utolsó kettő idióta elmehet a francba. Minek kell baromságokat beleböfögni egy teljesen normális kérdésbe?
Kedves kérdező, én most vagyok ötödéves medikus, ha valami kérdésed van nyugodtan írj, nem ígérem, hogy azonnal fogok rá válaszolni, mert vizsgaidőszak közepe van, de azért igyekszem.
Menj el a francba te!
Ünnep van, még bennünk a tegnapi pezsgő és egyebek!
Ha ennyi tolerancia sincs benned mások iránt, csak azért mert neked vizsga-időszakod van, és totál görcs vagy, akkor mi a fenét keresel itt és most a GyK-en? Menj vissza a könyveid mellé, és tanulj, különbönben tök hülye maradsz!
"Ha ennyi tolerancia sincs benned mások iránt,"
Miért is kellene tplerálnom a primitívséget, és a bunkóságot? Ez nem tolerancia kérdése.
"Sebésznek se jelentkezz, ha nem tudsz "belevágni"!"
Én ezen azért elég jót nevettem :D
2 év alatt szerintem még egy párszor átfordulhat veled a világ, nekem se az első döntésem volt, hogy ide jöjjek. Sőt...
Nekem is ez már az ötödik évem itt, és igazából érdekes nagyon meg szeretem is, jó döntés volt ide jönni. Ne rágódj ezen sokat, csináld azt, ami tetszik és majd lesz valahogy. Elvileg jövőre én is végzek, de nem habozok sokat, hogy most februárban beadjam a jelentkezésemet egy másik osztatlan képzésre is :D
Az esélyt megadom, aztán majd az élet eldönti, hogy beiratkozok-e, és ha igen, akkor egyáltalán mikor.
3-as, 5-ös vagyok!
Természetesen nem vagyok kretén, poénnak szántam amit írtam, valóban nem hittem, hogy majd pont egy másik hozzászóló lesz az, aki "kiosztja" a fejem ez miatt.
De amint látom, lehet hogy lesz diplomája, de az is igaz lesz, az ő esetében pedig biztos, hogy a diplomával az intelligenciát nem adják!
Kedves Kérdező!
Te sem vagy ám semmi és senki! Vizsgához sok sikert kivánsz? Sok sikert csak az ellenségünknek kívántunk!
Amikor én vizsgáztam, már akkor azt mondtuk: a népi Kína 2 napi "termését" kívánjuk a szerencsédbe! Az ilyesmi hat, a többi már nem elég! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!