Ha főiskolára/egyetemre akarok menni, akkor mindenképp kell emelt szintű érettségit is tennem?
Attól függ.. hova szeretnél menni?
Például van olyan szak ahol a kötelező érettségi tantárgyak mellett feltüntetik,hogy egyet emelt szinten kötelező teljesíteni.
@1. vagyok
Én is idén érettségizek.. még nekem sincs végleges ötletem.. Ráadául febr. 15.-ig kell leadni a jelentkezést. :s
Gimnazista vagy ? Ha igen milyen fakultációkra jársz? Ha állsz valamiből olyan szinten és még ráhajtasz májusig akkor összejöhet egy jó emelt szinítű.. ráadául +50 pont szóval nem mindegy. Ha valamiból jó vagy akkor az alapján keress egyetemi szakot, hogy hol érettségi követelmény az a tantárgyt..
De ha nincs ilyen akkor pedig nézz végig egyesével minden egyetemet, és írogasd ki melyik szimpatikus.. nézd az érettségi követelményt, ha elvárás emelt szintű.. akkor nagyon nagyon nagyon rá kéne hajts :s !!! még an 5 hónapod felkészülni, ha komolyan veszed nem lehetetlen! (Főleg ha faktra is jársz (?) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!