Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Atalantáról mi a véleményetek?

Atalantáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Most jelentkeztem pedagógia és családsegítő szakra estin, ami korhatár nélkül ingyenes. Most hivtak h menjek be kitölteni a jelentkezési lapot, és be kell fizetni 7500ft adminisztrációs díjjat. Már itt a kérdés hogy hogyan ingyenes akkor? Tartok tőle h nehogy beszedjék a pénzt és utánna lelépnek, mostanában elég sokat hallani ilyesmit. Mi a véleményetek a suliról? Meg az lenne a kérdésem h mennyire figyelek h mindig megjelensz-e? Mert van egy 1éves kisfiam és oké h lenne aki vigyázz rá, de ha véletlenül nem találok olyat aki vigyázzon rá, akkor nem lesz baj ha nem tudok bemenni, 1-1 alkalommal?
2013. jún. 23. 18:01
 1/1 anonim ***** válasza:
hát én grafikusnak tanulni jártam oda de a színvonal egyenlő volt a nullával.semmit nem tanítottak a tanárok azt sem tudták mit kell tanítaniuk....volt olyan pl hogy bejött a tanár és megkérdezte tőlünk hogy na akkor most mit is kellene csinálnunk?elég dúrva volt....az egyik tanárról meg kiderült hogy még szakképesítése sincs.a vizsgán derült ki az is hogy mit kellett volna tanulnunk a két év alatt, helyette meg rajzolgattunk egész órán.semmi értelme nem volt a sulinak én személy szerint úgy éreztem hogy elpocsékoltam két évet az életemből.a jelenlétibe ha beleír valaki az is elég nekik még ha nem vagy ott akkor is...
2013. okt. 1. 08:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!