Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Közgazdászhoz a matekon kívül...

Közgazdászhoz a matekon kívül milyen tárgyakat kell "nyomatni"?

Figyelt kérdés
Elég a középszintű matek érettségi vagy kell a felsőfok egy leendő közgazdásznak az egyetemi felvételire illetve a matek mellett mely tárgyakat kell még "kimondottan" tanulni ?
2009. okt. 9. 19:58
 1/7 anonim ***** válasza:

töri a másik tárgy

azt nem értem, miért :)logikusabb lenne mondjuk egy nyelv

2009. okt. 9. 20:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, azt lehagytam, hogy a PÉNZÜGY-SZÁMVITEL szak érdekelne legfőképp! :-)
2009. okt. 9. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
48%

én most kezdtem közgázt tanulni:)

Nekünk a matekon kívül ami fontos a gazdasági alapismeretek.Ez is fontos,meg szerintem a nyelvet sem szabad elhanyagolni.Az már szinte mindenhol kell.

14,5/L

2009. okt. 9. 20:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

És vajon elég a középszintű érettségi vagy ajánlott ráállni az emeltszintűre? :-)

2009. okt. 9. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha nívósabb suliba akarsz bejutni (pl. BGF, COrvinus) akkor kell egy emelt szintű meg egy nyelvvizsga legalább
2009. okt. 9. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
IBS-n is van pénzügy-számvitel szak. És oda idén elég volt 210 pont, pedig nagyon jó iskola!!!
2009. okt. 9. 20:40
 7/7 A kérdező kommentje:

IBS-re ha fizetsz félévente (jóval)több mint fél millió Ft-ot, egyértelmű, hogy felvesznek... :-) Nem is csodálom, hogy ilyen alacsonyak a ponthatárok...

Azért köszi!

2009. okt. 9. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!