ELTE Informatikai kar Programtervező Informatikus Nehéz bejutni? Milyen tárgyakat kérnek?
Az érettségim iszonyatosan szar lett...:/
Azt szeretném kérdezni szerintetek milyen tantárgyakat javítsak fel ha kell akár emelt szinten hogy bejussak lehetőleg államilag támogatottra?
Előre is köszi a válaszokat és légyszi ne oltogassatok...tudom mennyire elb*sztam a jegyeimet :S
1 okj vizsga-számítástechnikai programozó
1 középfokú nyelvvizsgám van
A jegyeim:(középfokú mind)
Matek: 54% közepes
Fizika:54% közepes
Biosz: 68% jó
Töri: 31% elégséges
Magyar: 68% jó
Angol: 40%közepes
54%-os matekkal eszedbe ne jusson, vagyis mehetsz, de garantálom, hogy rövidre zárják az egyetemi tanulmányaidat.
Legalább egy 95-100%-os közepet, de inkább emeltszintet ajánlok, mindemellett hatalmas szeretetet a matek iránt.
Nem oltalak az 54%-odért, csak ha nem megy a matek, akkor felejtsd el, mert anélkül itt meghalsz...
Menni megy a matek csak a mi sulinkban nem igazán tanítottak a tanárok :S
Szeretem is.És akkor elkezdek emelt szintűre tanulni belőle.
És miből gondolod, hogy az egyetemen jobban fogják tanítani a matekot.
A matekot mindenképpen nagyítsd...a fizika nem annyira fontos.
Azt ne mtudom ott hogyan tanítják a matekokt :D
Elsőnek szeretnék bejutni ,aztán bennmaradni és leehtőleg jó jegyeket szerezni :D
Még mindig azt mondom, hogy nagyon alaposan feküdj rá a matekra, mert hiába vagy lelkes, meg szereted, attól még csak 54%-ot írtál, ami elég gyászos. ELTE-IK-ről ilyen tudással azonnal repülnél.
De talán még a BME műszinfóról is... :D (bocs bme-sek :D)
Hàt, ilyen jegyekkel egyetemre... Nem tanitottak? Akkor szar helyre mentél kozépiskolàba, te hibàd. "Nem sikerult" az éretségi? Mihez képest? ha még a jegyeidnél is roszabb lett, akkor mehetsz malterozni.
Egy VPG-s tanulo.
utolso vagyok
Ja, hogy ezek az éretségi jegyek! Akkor még nincs minden veszve, fekudj rà az iskolai jegyekre és hajrà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!