Szerintetek mennyi lesz a ponthatár idén orvosin?
Én is remélem,hogy csökkenni fog kb 10-el.Az országos átlag 40 kémiából!Az ország 3.legjobb gimijének 44% az emelt átlaga,pedig kémia-biosz tagozatosak(Krúdy) és a többi jobb iskolában is 40körüli.ja és a Krúdyból kerül ki a legjobb orvosis Debrecenbe és a Sotera Nyíregyháza környékéről.A másik dolog meg,bármelyik ismim,akinek 90%körüli vegyészmérnöknek megy vagy olyan helyre,ahova biosz nem kell.
És még a további indokok,amiért csökkeni fog a ponthatár:
Két emelt szint elég durva...és nehéz mindkettőre tökéletesen készülni
A két emelt miatt sokan nem is jelölték meg az orvosit,meghátráltak
Tavaly Debrecenben 415volt a határ,két emelt nélkül szerintem most egy 10essel lejjebb megy.
Személy szerint én bánom,hogy nemcsak a kémiára meg bioszra készültem,és hanyagoltam őket,de remélem fog annyival csökkenni a ponthatár,hogy felvegyenek...ha meg nem egy évre elmegyek gyógyszerészetire,meg rákészülni a kémiára+bioszra és jövő évben duplázok :)
Nem vesztettem se évet,4éves osztályban voltam,szóval számomra mindegy,hogy 18évesen vagy 19évesen kezdem.A
Az meg ne demotiváljon titeket,hogy van pár ember akinek rohadt jó lett,ritka :)
Ha meg nem sikerül és annyira orvosok szeretnétek lenni,akkor majd jövőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!