Szeged gyógyszerészetin szerintetek lemehet a ponthatár 380ig?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 17:58
3/14 anonim válasza:
Dehogy lesz 400körüli! Kevesebben jelentkeztek, idéntől két emelt kell, amik meglehetősen nehezek voltak, stb... De a 380 szerintem is irreálisan alacsony.
4/14 anonim válasza:
Háromszázkilencven alatt nem lesz
6/14 anonim válasza:
Pécsett tavaly több kellett gyógyszerészetire, mint Szegedre. Kedves utolsó, mire alapozod azt, hogy oda tehát kevesebb kell?
Kérdező: szerintem viszont nem esélytelen. 4-5 pont várhatóan biztos lemegy, de ez a 380 sem kizárt. Nem tudom milyenek lettek idén a kémiák, olvastam már 90 %-okat is, de volt aki 40-50-re írta. Sztem az átlag olyan 60-70 körül lesz. Reálisnak tartom, hogy csökken a ponthatár, akár 380-ra is.
8/14 anonim válasza:
Az emelt kémia írásbelik átlaga 30-40 közt van.
9/14 anonim válasza:
A kemia irasbeli orszagos atlaga emelt szinten (viszonylag megbizhato forrasbol tudom) 41 pont, de mashol kevesebbet olvastam. A mi gimink orszagos elsö 3-ban benne volt a felvettek alapjan (92%), de nalunk rengeteg lett a 20-30 pontos is (az atlag olyan 40). En bizom benne, hogy csökkenni fog. :)
10/14 anonim válasza:
* 14:17-es
Az orszagos elsö 3-at a tavalyi ev alapjan irtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!