Szerintetek felvesznek az Óbudai Egyetem mérnökinformatikus szakára 340 ponttal? Tavaly 318 volt a ponthatár.
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 13:26
1/4 anonim válasza:
a mérnökinfó ott nehezebb, mint a BME-n. amúgy valószínű elég lesz. csak a tudásod és szorgalmad is elég lesz-e bennmaradni?!
2/4 anonim válasza:
Senki nem tudja, hogy elég lesz, mert senki nem tudja, hogy mennyi az átlag pontja az oda felvételizőknek.
VIszont valóban kösd fel a gatyádat, én 3 éve végeztem, 360 társammal kezdtem, és 60-70en kaptunk diplomát, a többi kihullott.
3/4 anonim válasza:
egyébként idén sem várható, hogy tömegesen jelennének meg az emelt matak-fizikások 490 pontokkal
4/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Az egyetem és a gimi tök más. Én is tudok olyat, aki háromszázvalahány ponttal jutott be egy elég nehéz szakra, és ott évfolyamelső lett, négyeseket, ötösöket kap. Máshogy kell tanulni, mint a gimiben. Van olyan ember, akinek könnyebb az egyetemi tanulás, mert az agya jobban rááll erre a rendszerre. Szóval, ha bekerülsz, nem kell erre rágörcsölnöd, de tanulnod kell, és komolyan! Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!