Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen egyetemre/főiskolára...

Milyen egyetemre/főiskolára nyerhetek majd felvételt?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Most végeztem Középiskolában...Úgy volt eddig, hogy szakmát fogok tanulni, de sokat gondolkoztam, és végül meggondoltam magam.

Rossz az átlagom (2,8); az érettségim közepes lesz valószínűleg, viszont az ország 3. legjobb szakközépiskolájában.

Nem tanultam, sőt igazából le*zartam, most már persze bánom.

Nem vagyunk túlzottan gazdagok, ezért úgy vagyok vele, hogy 1 évet dolgozok, hogy legyen pénzem fizetni majd a továbbtanulást.

Milyen lehetőségeim lennének Pesten például?

Ha választanom kéne most, menedzsment, vagy talán a jog érdekelne.

Várom a tanácsokat és válaszokat, köszönöm :) Remélem még menthető a dolog..

18/F

2013. máj. 21. 15:33
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Hál' Istennek az idei könnyű volt, de ha nincs egy fikarcnyi érzéke se a verselemzéshez, akkor szerintem inkább hagyja :D De tényleg, majd ő eldönti (: Szerintem akkor inkább érettségizz újra egy tárgyból, de abból produkálj jó eredményt, meg mellé válassz nyelvvizsgát vagy emelt nyelvi érettségit, arra könnyen rá lehet gyúrni.
2013. máj. 21. 18:32
 32/33 anonim ***** válasza:
Nyelvvizsga spec. most nem jó neki, mert csak huszonvalahány pontot ad :D Azért írtam az emelt érettségit, mert ha kettőt csinál azzal kimeríti a 100 többletpontot. Neki meg most a pontok a lényegek. Valamihez csak van érzéke a kérdezőnek, emelt angol érettségivel én ink. nem kísérleteznek, lehet nincs jó nyelvérzéke, meg ott könnyű hibázni.
2013. máj. 21. 18:49
 33/33 A kérdező kommentje:

Középfokú angol talán menne, de a felsőfokú nem hinném.

A törit, ha elkezdeném tanulni azzal megbírkóznék, ahhoz van agyam...meg úgy mindenhez, nem vagyok hülyegyerek, csak lusta...de ezt már bánom.

2013. máj. 21. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!