Főiskolások, egyetemisták! Ti mennyi pénzt kaptok, kaptatok havonta a szüleitektől? (LENT)
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha anyázás lenne a dolog vége, hogy léhűtők-e a fiatalok, mit képzelnek, stb...
Én csak kíváncsi vagyok, hogy másoknál hogy ment.
Továbbá, hogy mellette rendszeresen dolgozott-e, ösztöndíj illetve, hogy albérlet vagy kollégium.
Szóval kb. a megélhetésekre.
Köszönöm!
2013. máj. 4. 17:28
21/21 Drk91 válasza:
még itthon lakok, és az egyetem is itt van a városban, szóval a lakás és kaja egyből kilöve, arra nincs gondom.. bérlet 4000 ft, mobilszámla kb 4000 ft szokott lenni, a többi pedig megy félre, mert elkezdtünk ház felújításba... ja, azt elfelejtettem h kb 43000 ft ért melózok + egyéb munkákból jön kb 18 000 ft. de így is ennek az összegnek a fele el (fog) menni a felújításra... haza nem engedik, hogy adjak de nyilván ha van olyan dolgok amit meg kell venni itthonra, akkor aztg én veszem, minimum ennyi h segítek ha mér a többit nem fogadják el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!