Főiskolások, egyetemisták! Ti mennyi pénzt kaptok, kaptatok havonta a szüleitektől? (LENT)
Figyelt kérdés
Nem szeretném ha anyázás lenne a dolog vége, hogy léhűtők-e a fiatalok, mit képzelnek, stb...
Én csak kíváncsi vagyok, hogy másoknál hogy ment.
Továbbá, hogy mellette rendszeresen dolgozott-e, ösztöndíj illetve, hogy albérlet vagy kollégium.
Szóval kb. a megélhetésekre.
Köszönöm!
2013. máj. 4. 17:28
11/21 anonim válasza:
2 ezer 1 hétre.Haza 3 hetente jártam.Szoctám zéró.Laktám ua..Ösztöndíj? :DDD
Örültem ha megvolt a kettes amikor 150-ből 130 bukott...Meló...Robotmunkák...Most szakmai.Kollégium?Felejtsd el... :DDD
12/21 anonim válasza:
Előző: Nem értem az összefüggést. Tanulmányi ösztöndíjat a legjobb X százalék kap. Teljesen lényegtelen, hogy buksz-e vagy sem, ha benne vagy a legjobb X százalékba.
13/21 anonim válasza:
Milyen százalék????
Átlag után kapod...
2-esre mit akarsz te ösztöndíjat.
14/21 anonim válasza:
Melyik iskolában van ez??? :DDD
15/21 anonim válasza:
Átlag után kapod, de ezt az átlagot úgy határozzák meg, hogy az egy kalapba került hallgatókat átlaguk szerint rangsorolják és a felsö X százalék kap ösztöndijat (persze lépcsözetesen). Attól még, hogy 150böl 130 ember megbukik az nem csak neked rossz, hanem másnak is szval ettöl be kerülhet az ember a felsö X százalékba.
16/21 anonim válasza:
Nem tudom te hova jársz,de az iskola nem zsákbamacska elven működik...2,9-től kapsz 8k-t.Ennyi.5-ös 30k...
De szerintem itt örülnél a 2-esnek is... :))
17/21 anonim válasza:
78%-osnak van igaza. Te nem tudod, hogy működik a rendszer
18/21 anonim válasza:
Nálunk 3-as átlag alatt biztos, hogy nem kapsz semmit, akkor se, ha benne vagy a felső X százalékban.
19/21 anonim válasza:
Otthonról nem kapok pénzt, ha adni akarnak azt is visszautasítom. Koliban lakok(havi 12 k +11k az utazás). Szociális ösztöndíjat kapok, havi 24k-t. Emellett 15 ezer diákhitel (nem feltétlenül költöm el mindet). + Néha , ha az időm engedi, akkor alkalmi diákmunka.
20/21 anonim válasza:
Na akkor osszad,hogy működik! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!