Ti mit tudtok a Tiszaparti Római Katolikus Gimnáziumról? Nem vagyok katolikus, de ez egy elég jó sulinak tűnik.
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm !2013. máj. 3. 14:27
1/5 anonim válasza:
Nekem jobban tetszett nyilt napon anno a Bethlen Gabor Reformatus Gimnazium Hodmezovasarhelyen. Valahogy masabb volt a kozeg. A legkor. En azt jobban ajanlanam. A Tiszapartival sincs semmi bajom de nekem nem tetszett.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, még meg gondolom. :)
2013. máj. 3. 15:27
3/5 anonim válasza:
Elég jó iskola, bár eléggé esett a szinvonal mostanság, de annyira nem rossz.
4/5 anonim válasza:
Csak akkor menj oda ha szereted hogy a kis alföldi szolnoki parasztok lenéznek mindenkit, és szereted ha pofáznak (egymásról) az órán :)
5/5 anonim válasza:
szerintem túlzásba viszik az egész vallást nem beszélve arról, hogy 2 napos lelki napra kell menni amit egyébként egyszer sem említettek se a szülöin se sehol.+ minden kedd reggel misére kell menni, mindennap imádkozni kell, nem lehet rövidnadrágba járni se pántos pólóba, csak olyanba lehet járni ami eltakarja szinte mindenedet, ha nem ilyenben vagy akkor igazgatóit kapsz vagy elküldenek a suliból, szinte majdnem mindennap 8 óráid vannak.
Ezek vnnak kb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!