Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pázmány Péter történelem-régés...

Pázmány Péter történelem-régészeti szakirány?

Figyelt kérdés
Arról szeretnék érdeklődni, hogy milyen a Pázmányon ez szak, illetve merre lehet vele elhelyezkedni?

#történelem #Pázmány Péter Katolikus Egyetem #történelem-régészeti szakirány
2013. jan. 30. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Én törin vagyok, és nagyon szeretem. Most kezdtem a tanár MA-t. Abszolút meg vagyok elégedve a sulival. A régészet is érdekes, viszont elhelyezkedés szempontjából nem hiszem, hogy túl jó. De ha szívvel-lélekkel szeretnéd, akkor menj rá. Amúgy ez nem intézménytől függ, az ETLE-sek sem tudnak nagyon elhelyezkedni ezen a pályán.
2013. jan. 30. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi :)
2013. jan. 31. 14:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én is régésznek készültem, tanultam is valameddig, de aztán rá kellett jönnöm, hogy itthon nem nagy jövője van. :( Külföldre kikerülni meg kész csoda.

Viszont nagyon érdekes szakma. Szóval, ha kitartó vagy és képes vagy mindennap órákat seggelni otthon, könyvtárban, gép előtt, akkor hajrá, de nem lesz egyszerű. A két (vagy lehet már 3) idegennyelvről nem is beszélve.

2013. febr. 7. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!