Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen szakra...

Szerintetek milyen szakra jelentkezzek?

Figyelt kérdés

Eddig ezeket gondoltam ki:

ELTE BTK

-anglisztika

-történelem

-történelem-régészet

Főleg nyelvek (angol, meg 2. nyelvként a német), történelem megy jól. Jegyek is jók, magyart is szeretem aránylag, matekot viszont nem és bár ötös vagyok de az érettségitől parázok. Angol felsőfok megvan.

Szóval ezek alapján még esetleg mit ajánlotok mellé vagy jobban? Régebben közgazdaság irány is érdekelt, de mivel most megtizedelték a támogatott helyek számát meg a matek miatt az mégse érdekel.

2012. jan. 22. 01:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Történelem :) Majd én is arra szeretnék menni, csak nem ELTE-re, hanem PTE-re.
2012. jan. 22. 01:20
 2/8 anonim ***** válasza:
31%
első: Most azért, mert te arra akarsz menni, és mert szerinted az egy nagyon jó szak, attól minek ajánlgatod fűnek-fának? Elmondanám, hogy ezekkel a bölcsész-szakokkal semmit sem fogtok tudni kezdeni...
2012. jan. 22. 01:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha angolból már felsőfokúd van sztem nem érdemes anglisztikára menned. Akkor már inkább töri szak és majd legyél tanár. Bár nem vmi jó az elhelyezkedés a töri szakokkal :( Pedig én is szeretem a törit.
2012. jan. 22. 10:46
 4/8 A kérdező kommentje:

Első: én is azt szeretném inkább.

Második: és szerinted akkor most hova menjen aki nem műszaki beállítottságú, mikor közgazdász az tényleg annyi van mint a nyű, úgyhogy az se jó?

2012. jan. 22. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Harmadik: az anglisztika nem a nyelv megtanulásáról szól, azért érdekel mert szívesen lennék idegenvezető
2012. jan. 22. 12:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Tőlem mehetsz arra, nem azt mondtam, hogy ne menj. Csak felidegesítenek az olnya válaszolók, mint az első, hogy mert ő neki az tetszik, akkor már csak az a király, a többi nem. Én sem kezdem ajánlgatni a biológia szakot, mert én erre járok. De mondjuk szerintem egy fórumon nem tudsz olyan hiteles infókat megtudni, én is elkövettem ezt a hibát elsőnek, h hallgattam arra, amit ide írnak, aztán utána kakiltam bele, és fél évig fel sem néztem ide, és megérte.
2012. jan. 22. 17:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Tőlem mehetsz arra, nem azt mondtam, hogy ne menj. Csak felidegesítenek az olnya válaszolók, mint az első, hogy mert ő neki az tetszik, akkor már csak az a király, a többi nem. Én sem kezdem ajánlgatni a biológia szakot, mert én erre járok. De mondjuk szerintem egy fórumon nem tudsz olyan hiteles infókat megtudni, én is elkövettem ezt a hibát elsőnek, h hallgattam arra, amit ide írnak, aztán utána kakiltam bele, és fél évig fel sem néztem ide, és megérte.

# 6/6 ma 17:18

Utolsó!

Nem mondtam egy szóval sem, hogy a többi szak nem jó. Én csak válaszoltam a kérdésre. De ha ez téged zavar akkor nem kötelező látogatni az oldalt. A kedves kérdezőt nem zavarta, hogy a történelmet ajánlottam. De egyébként attól még, hogy te biológián vagy nem kötelező mindenkinek arra mennie. Tudom, hogy nem ajánlottad, csak úgy mondtam. Egyébként meg a kérdező a véleményünkre volt kíváncsi. Te pedig semmi érdemleges tippet nem adtál neki.

Kedves kérdező!

Ne haragudj az offért, de ezt nem hagyhattam szó nélkül.

Első voltam.

2012. jan. 22. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Én se tudom mi a pronléma vele. Úgy látom, hogy sok nem btk-s szereti lenézni az egész kart, merthogy van 1-2 ún. büfészak, amin alig kell tanulni azt mondják, pl. a néprajz meg kommunikáció, de ezeket úgy rakták bele a btk-ba vmikor. Egy történelemszak elvégzése nehogy már ne érjen semmit, ez hülyeség.. Mo-on inkább leszek tanár, régész vagy idegenvezető, mint orvos. Nem nézem le, ne értse senki félre, de respect aki itt orvos akar lenni
2012. jan. 22. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!