Milyen egyetemi szakra jelentkezzek jövőre, ha nagyon szeretek utazni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 17:31
1/4 anonim válasza:
Olyanra, ami az ország másik felében van :D
egyes helyeken, akik turizmust tanulnak, sokat utazhatnak ez által
2/4 anonim válasza:
Ne menj egyetemre hanem válassz valami művészetet amihez van tehetséged és utazz. Az sztem tök jó, persze vannak hátrányai...dehát minek nincsenek. Azonban ha "csajozás barátság problémanélküli élet me olyan vagy" tipusember vagy akkor..ez van :O
3/4 anonim válasza:
Menj tisztképzőbe, akkor nagy esélyed van rá, hogy kijutsz afganisztánba, irakba is.
4/4 anonim válasza:
Ha az utazás érdekel egyedül, akkor szerintem nem nagyon érdemes egyetemre menned. Ha lány vagy, akkor csináltass nagy melleket, és rendszeresen mehetsz Dubai-ba. Ha fiú vagy, akkor tehergépkocsi jogsit csinálj (olcsóbb, mint az egyetem), és mehetsz kamionsofőrnek. Hát ja, férfinak lenni szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!