Milyen olyan egyetemi szakok vannak amelyek elvégzése után egyből munkába tudok állni azzal a diplomával?
Figyelt kérdés
2011. okt. 7. 19:27
1/7 anonim válasza:
Mindegyik ilyen. Sőt, akár nélkülük, illetve egyetemi éveid alatt is tudsz munkába állni.
2/7 A kérdező kommentje:
de én most kifejezetten arra gondolok amiből a mai világban meg lehet élni és diploma után egyből el tudok helyezkedni vele
2011. okt. 7. 19:45
3/7 anonim válasza:
Én is arról beszéltem. Mindenből meg lehet élni, ritkán halnak éhen emberek Magyarországon.
4/7 A kérdező kommentje:
jó jó de mostanában olyat hallok hogy szart se érnek ezzel meg azzal a diplomával nem minden rózsaszín a világban
2011. okt. 7. 20:00
5/7 anonim válasza:
Igen. De elsősorban olyan diplomával nem fogsz pénzt keresni, amiről azt sem tudod, miért szerzed meg. Ambíció kérdése főleg, nem az, hogy hol mit tanulsz. A kérdésednek így nincs sok értelme. Nincs olyan diploma, amelyhez csak tanulni kell, ésm egspórólva neked a munkakeresés nehézségeit minden különösebb átmenet nélkül a gyermeki iskoláskorból egyszer csak munkát kapsz. Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy nem minden rózsaszín, de éppen azért, mert egyszer felnőtté kell válni, és saját talpra kell állni.
6/7 A kérdező kommentje:
jó igazad van de én félek
2011. okt. 8. 08:25
7/7 anonim válasza:
Nyugi, én is, de attól még kell valamit kezdeni, ha nem akarod, hogy felkopjon az állad, vagy életed végéig eltartott legyél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!