Mi a véleményetek a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumról?
Minnél több választ kérek!Nem baj ,ha csak keveset tudsz róla,kérlek írd meg!Minden információnak örülök a suliról.Tapasztalatok,mástól mit hallottál róla,mi a véleményed róla stb.
Előre is köszönöm minden válaszolónak!
jó tanárok,jó közösség ajánlom!
ének tanár jófej,rajz kicsit... de na többi jófej töri kicsit szigorú
Jaj, a Nagy Ottótól sikítóagyf@szt kapok. x'D
Nincs még egy olyan felfuvalkodott, narcisztikus és ostoba köcsög az I. kerületben, mint a mi egyetlen drága rajztanárunk!
De amúgy nagyon nincs gond a tanárokkal :)
Rajta kívül csak a Körmendit (ig. helyettes) rühellem tiszta szívből xD
Szerencsére csak 1 évig tanított etikát, de azt olyan bosszantó stílusban és koncepcióval, hogy még... nehéz volt megállni anno, hogy ne röhögjem szét magam a hülyeségein ott helyben, a síri csöndben. :D
(aki felszólítás nélkül megszólalt, azt kirakta a teremből)
Nem rossz suli, csak tanulmányilag low egy kicsit.
A biosz-kémia tanárom, a Bohuss az egyetlen kiemelkedően jó pedagógus. Emberileg lehet őt nem szeretni, meg elég szétszórt is, szegény, de érdekesen és jól magyaráz, én neki köszönhetően nagyon megszerettem a bioszt. :) A többiek sem xarok sztem (már azok közül, akik engem tanítottak), a fenti 2 kivételével.
Eddig az összes osztályomból kiutáltak, de itt el tudtam tölteni 3 évet úgy, hogy mindenki békén hagyott :)
Tényleg normálisak az emberek.
Ja, még a magyartanárom, a Varga az, akinek a pedagógiai érzéke no comment, viszont ő legalább emberként normális, jóindulatú. :)
Amúgy sok a magyartanár, reménykedj, h nem őt kapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!