Érdemes elkezdeni a 9. osztályt 21 évesen?
Figyelt kérdés
Beteg voltam és azért hagytam ott a gimit. Amikor meglenne az érettségi 25 éves lennék. :s Próbáljak meg inkáb buszsofőr jogsit szerezni?2013. ápr. 13. 09:24
2/4 anonim válasza:
Mivel estin végzed, lehetőséged van két év alatt is összehozni az osztályozó vizsgákat.
Tudod, tanulni sohasem késő. Egy plusz érettségi sok új dolgot adhat neked a tudásod bővítésére, de még több munkalehetőséget, hiszen ma már ez az alapkövetelmény. A buszos jogsit pedig mellette is véghez viheted.
3/4 A kérdező kommentje:
Ha lenne érettségim, találnék munkát?
2013. ápr. 13. 09:50
4/4 anonim válasza:
Az érettségi önmagában ma már szinte semmit sem ér, viszont sok munkánál benne van a követelmények között. Én azt javaslom, csináld meg, huszonévesen még sokkal könnyebben tanul az ember, nehogy 30-40 évesen derüljön ki, hogy neked szükséged lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!