A KJF, BKF, és GDF tényleg annyira rossz, hogy nem érdemes elkezdeni?
Üdv!
Én KJF-s vagyok. Sokan hiszik azt, hogy ez valami semmirekellő suli, de a tévhitekkel ellentétben nem engednek át minden hülyét mindenből. Tavaly államvizsgáztam, kb. az évfolyam harmada tette le időben az államvizsgát, másik kb. egyharmad csúszik, a maradék kb. egyharmadnak pedig beletört a bicskája... Mindezek ellenére nem érzed azt, hogy lépten-nyomon szopatni akarnak. Egy jó képességű hallgatónak biztosan nem okoz gondot elvégezni, neked valószínűleg a BME után kisujjból menne minden :)
Nemrég volt egy másik kérdés hasonló témában, olvasd el a válaszokat: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..
A jelenlegi árakat nem tudom, de a suli honlapján biztos megtalálod.
Látom nem mostani a kérdés, de azért reagálok, hátha aktuális még :).
Szóval én a BKF-en végeztem, és szerintem teljesen rendben van a suli minden szempontból. Vannak könnyebb és nehezebb tárgyak, nyilván tanulni kell, de kellő odafigyeléssel meg lehet csinálni, de szerintem ezt egy BME után már nem nagyon kell ecsetelgetnem Neked :).
Modern meg fiatalos az egész, jó hangulatú, jó volt odajárni, szóval én mindenképpen csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!