Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen orvos legyek? (fontos)

Milyen orvos legyek? (fontos)

Figyelt kérdés

Nem tudom eldönteni, fontos lépés előtt állok, de nem látok bele hogy milyen valójában az orvosi világ.

Gondoltam hogy szívsebész legyek, vagy fogorvos, vagy diagnoszta, esetleg háziorvos, vagy a traumatológia.....

-de nem tudom, hogy mi az ami leginkább érdekel, hiszen az összes érdekel ugyan annyira mint a többi....

Orvos akarok lenni, de az a kérdés, hogy milyen?

-valaki tudna mondani, saját tapasztalataiból adódóan hogy milyen orvosi ágak vannak, és hogy mi benne az ami igazán érdekes.....

Előre is köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 9. 09:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ekkora hülyeséget csak nem tudsz mondani...Úristen.
2015. máj. 2. 13:24
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudom régi kérdés, de azért leírom a véleményemet.

Nem az az okos aki sok dolgot meg tud tanulni , hanem az aki ezeket hasznosítani tudja, és van józan paraszti esze. Ha most egy értelmes mondatot nem tudsz összerakni az elég siralmas akár fáradtan írod akár sem. Alapvető dolog, ha egy ember tud normálisan beszélni (vagy írni) és választékosan ki tudja fejezni magát. Ha fáradtan nem tudsz összerakni egy mondatot, akkor fáradtan nem tudsz majd műteni meg gondolkozni sem. Márpedig egy orvosnak van amikor 26 óráig bent kell maradnia. Nem kifogásokat kellene keresni, hanem gondolkodni. Ne azért akarj orvos lenni mert hogy az milyen sokat keres. Az az igazi orvos aki gyógyítani megy és nem pénzt keresni. Le lehet pontozni, de gondoltam leírom a véleményemet. Én is vacillálok, hogy mi legyek, mert mindig állatorvos szerettem volna lenni, de most egyre jobban a sürgősségi osztály felé hajlok.

2017. jún. 5. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!