A fitynaszukuletet csak korulmetelessel lehet eltavolitani? FONTOS
Tökéletesen osztom az előző válaszát.
Orvoson sok múlik az biztos .
Fiatal dokihoz menjél !
"A fitymaszukuletet csak korulmetelessel lehet eltavolitani?"
A válasz: NEM!
Itt találsz további módokat arra, hogyan lehetne még megoldani ezt, és kérhetsz segítséget is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__1..
A fitymaszűkület megoldása körülmetélés, ez egyértelmű!
Huzogathatod, kenegetheted, tornáztathatod: nem fog elmúlni, nem fog megnyúlni. Berepedezik, és még szűkebb, még kellemetlenebb lesz.
U.I.: Van egy elmebeteg, aki ezt nem veszi tudomásul, naponta ír elrettentő történeteket a saját "kiszáradt" és "csonkolt" péniszéről. Komolyan sajnálom a szerencsétlent, orvosi kezelésre lenne szüksége. Először azt gondoltam, hogy bőrgyőgyászhoz kellene mennie, valami furcsa nemi betegsége van, de már rájöttem: Pszichiátria.
Ha lankadt állapotban feltekeredik (kipöndörödik) az a normális.
Fitymaszűkületet (főleg ha nem betegség eredménye) LEHET körülmetélés nélkül is orvosolni.
"Egyáltalán", mondod, szóval semennyit nem látsz a makkból, ha mereven próbálod hátrahúzni?
A módszer egyszerű: kihúzod előre amennyire engedi (fájdalom nélkül!), majd ugyanígy szét is nyitod a végét, megint csak amennyire engedi. Lényeg az, hogy a szűk rész legyen szép feszes, de ne fájjon – semmiképp se legyél durva magadhoz. Tartsd így kifeszítve pár percig (a kezed úgyis elfárad előbb), és ismételgesd, legalább napi rendszerességgel.
Idővel egyre lazább lesz a bőr és egyre kevésbé lesz problémás hátrahúzni.
Ha mindig előre tudod hozni a bőrt hátrahúzott állapotból, akkor próbálgasd hátrahúzni is, pl. megpróbálhatsz úgy pisilni, vagy fürdéskor legyen többet hátul mint csak amíg megmosod. Ez is edzés a bőrnek.
Napi szinten többször is kenegesd körömvirág krémmel, az puhítja, lazítja a bőrt és tornáztasd ! Egy idő után kitágul annyira a bőr, hogy szexre is használhatod a szerved..
Nekem is ez volt, neogranormonnal és körömvirág krémmel elég szépen hátra lehetett húzgálni csak néha a túlzott megerőltetés közbe (szex) kirepedt, és újra szűkebb lett és mindig repedt . Kiderült, hogy nekem bőrbetegség alakult ki. lichen ruber planus a neve, az urológus azt mondta hogy sosem fog meggyógyulni , így azt a kis részt el kell távolítani (persze magán urológus).. Az sztk-ba a doki ránézett majd 2 mp elteltével azt mondta, hogy rövid a fékem és menjek majd vissza műtéti időpontot kérni egy másik dokitól, majd az asszisztensel veszekedtek, hogy nem is csinál itt műtétet a doki, bár a doki meg erősködött hogy de! csinál!! Na én innen már tudtam, hogy nem fogok visszajönni széttrancsíroztatni a műszerem úgyhogy kerestem egy megfizethetőbb magán urológiát és elmentem. Mondtam a dokinak, hogy azt mondták rövid a fékem és hogy azt kell bemetszeni majd miután megvizsgált (rendesen) mondta, hogy a fékemmel SEMMI BAJ SINCS csupán bőrbetegségem van, és megbeszéltünk egy részleges körülmetélős műtétet (lézeres). Így szomorúan buktam 10rongyot a konzultációra meg az utazási, ill parkolási költségeket a megszomorodott beleszarós sztk-s urológus miatt.. A műtét megtörtént, nem volt olcsó (90k) de elvileg most már több gondom nem lesz vele.. Még gyógyul..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!