Nyelvprobléma? (lent)
Figyelt kérdés
Tegnap kezdett fájni a nyelvem, de akkor még nem annyira (tudtam enni, beszélni) , de ma délutánra odáig fajult a dolog hogy nem tudom a számban tartani a nyelvemet, mert amint hozzáér a fogaimhoz elkezd iszonyatosan fájni és muszály kivennem, ezért beszélni csak úgy tudok hogy kint van a nyelvem (jhó nhaphot khívánhok...), és enni is csak nagyon óvatosan eldarabolva. Olvastam hogy kamillateázzak de nem segít.
Valaki tud valamit erre? Nagyon fontos!
2012. dec. 8. 19:52
1/5 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem: Égő érzés, és fehér foltok vannak a nyelvemen.
2012. dec. 8. 19:55
2/5 anonim válasza:
leukoplákia vagy gombás a tünetek alapján,de nem vagyok orvos,úgyhogy nem biztos,meg amúgy is látni kéne..egyébként írd be google-ba,én is úgy találtam meg.
Menj orvoshoz!!
3/5 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon hasonlít a leuplókiára, de soha életemben eddig nem cigiztem, és nem is nagyon ittam, vagy ha igen akkor csak régebben (15 éves vagyok, fiú)
2012. dec. 8. 20:21
4/5 anonim válasza:
első vagyok.na elmentél orvoshoz?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert elmúlt vasárnap, de ma délután visszajött szóval holnap szerintem elmegyek...
2012. dec. 10. 19:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!