Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért ilyen kritikán aluli a...

Miért ilyen kritikán aluli a fogorvosi ellátas?

Figyelt kérdés

A kórházi, háziorvosi ellátás és a szakrendelés úgy-ahogy döcög. De a fogászati ellátásra (állami) még jót nem hallottam.

Egy példa:

Kiderítettem, azt is egy fél napos munkával, hogy a körzeti fogorvost hogyan hívjam fel. Felhívtam, menyjek be, nem kell időpont.

Amikor bementem, akkor elmondta, hogy fáj a keze, menyjek egy másik fogorvoshoz, másik településre. A másik fogorvosnak a számát kiderítettem, felhívtam: ne menyjek, mert már nem fogad beteget. (Majdnem két óra van még a rendelés végéig.)

De ez nem egyedi eset. Ez mindennapos, és sokmindenkitől hallottam hasonlót, a legtöbb fogorvosról, tehát rendszeres és általános.

Miért ilyen gyatra a fogorvosi ellátás?

ma 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

A kórházi, háziorvosi ellátás és a szakrendelés úgy-ahogy döcög. - nem tudom hol élsz, de nem Mo-n, ha ilyet leírsz.

Én legalábbis nem merészelném "épp ahogy döcög"-ként jellemezni azt, ahol kétéves várólista van egy vizsgálatra (magánban csak félév), vagy bemész SBO-ra komoly problémával és nyolcóra várakozás után sorra is kerülsz :D

Esetleg meghalsz, mert nem ér be veled a mentő időben - ha egyltalán kiér időben.

ma 11:13
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Azért mert fogorvost kerestél, annál láttad a hibákat. Ha más ellátást keresnél akkor arrol irnád ugyanezt.
ma 11:34
 3/5 A kérdező kommentje:

De külön leírtam, hogy nem csak a mostani ellátásról van szó, hanem nagy általánosságban beszélek. Persze a mostani is felbosszantott, de még eddig talán egyszer hallottam, hogy az állami fogorvoshoz ment valaki, és dícsérte.

ma 11:57
 4/5 anonim ***** válasza:

"Kiderítettem, azt is egy fél napos munkával, hogy a körzeti fogorvost hogyan hívjam fel. Felhívtam, menjek be, nem kell időpont.

Amikor bementem, akkor elmondta, hogy fáj a keze, menjek egy másik fogorvoshoz, másik településre. A másik fogorvosnak a számát kiderítettem, felhívtam: ne menjek, mert már nem fogad beteget. (Majdnem két óra van még a rendelés végéig.)"

* menJek

Nem egészen értem, amit írtál. Heteket, hónapokat kell várni az állami fogorvosra. Vagy neked van vmi sürgősségi ügyed?

ma 13:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem tom, nálunk minden rendben van a dokival, nincs róla horror sztorim.
ma 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!