Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Előrehozott érettségi jelentek...

Előrehozott érettségi jelentekzés lemondása?

Figyelt kérdés

üdv jelentkeztem kitöltöttem egy lapot amit be is adtam(előrehozott lenne idegen nyelvböl)lehetséges valahogy hogy jövőre 12.ben éretségizhessek mégis?

köszi

2013. ápr. 2. 10:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Írásbelire el kell menned, de ha szóbelire nem mész el akkor automatikusan érvénytelen és mehetsz jövőre.
2013. ápr. 2. 11:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, az egy "jó" megoldás amit az első válaszoló írt.

A lényeg, hogy ne szerezz belőle még kettest sem, mert javító érettségit nem tehetsz addig, amíg nincs rendes érettségi bizonyítványod.

2013. ápr. 2. 11:13
 3/5 A kérdező kommentje:
még osztályozó vizsgát sem tettem
2013. ápr. 2. 22:55
 4/5 A kérdező kommentje:
ha arra nem megyek el akkor mi történik?
2013. ápr. 4. 16:37
 5/5 anonim válasza:
és ha jelentkeztem, elmentem írásbelire, de szóbelire nem mert meggondoltam magam és nem is akarok egyáltalán érettségizni akkor mit lehet tenni? ez ugye egy elégtelennel ér fel, és ez meg fog jelenni a bizonyítványban? vagy beleszámít valamibe is?
2013. jún. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!