Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lesz valami következménye ha...

Lesz valami következménye ha nem járok majd be konzultációra?

Figyelt kérdés

4 hét múlva ballagok. Utána ha meglesz az érettségi valami konzultációkra kellene járnom. Ez kb. abból áll, hogy szóbelire készülünk. Annyit mondtak, hogy 90%-ban kötelező.

Eléggé elegem van már most az osztályomból így nem szivesen járnék be. Alapjáraton elvagyunk, csak van egy két fő azon a néhányon kívül aki a végére hlyült meg. Már most ott tartok, hogy alig bírom visszafogni magam, hogy ne verjem némelyiket véresre.

Másik ok: én könnyebben tanulok egyedül- csendben- ha ott ordíbálnak szerintem képtelen lennék figyelni így időpocsékolásnak is tartom.

2013. ápr. 1. 20:11
 1/7 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne,nekem az a legnagyobb problémám hogy bejárós vagyok és nem akarom megvenni a bérletet,simán meg drága lenne a jegy:/
2013. ápr. 1. 20:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát én ilyenről még nem hallottam...

de logikusan gondolkodva a bizonyítványt a ballagáskor megkapjátok, onnantól igazolatlan órát nem tudnak adni, az érettséginek pedig nincs olyan feltétele, hogy kötelező konzultáció. Szóval következménye biztosan nem lesz, esetleg csúnyán néznek rátok az érettségin a tanárok.

Sok sikert!

2013. ápr. 1. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt kötelező bemenni ezekre az órákra, nem is mondta senki, hogy kötelező lenne, csupán egy lehetőségnek volt mondva. Én azt ajánlom, hogy egy párszor azért menjél be, mert jó az, ha a szaktanárok látják, hogy ott vagy, érdekel, szeretnéd, hogy jól sikerüljön stb. Plusz hasznos információkat, segédanyagokat is megtudhatsz esetleg.
2013. ápr. 1. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én is most fogok érettségizni, és nekünk nem mondták, hogy kötelező lenne, csak azt, hogy van ilyen lehetőség. Amúgy én sem szeretnék majd bejárni, jobban és könnyebben tudok itthon tanulni, plusz nem kell korán felkelni, mert én is bejárós vagyok.
2013. ápr. 2. 15:27
 5/7 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik akkor csak nálunk van így...

Köszi a válaszokat

2013. ápr. 2. 16:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Én tavaly érettségiztem és nekünk is volt ilyen. Kötelező mondjuk nem volt, de ajánlatos. Ami ugye azt jelenti, hogy ha bejársz nem fognak veled szívózni az érettségin..., ez mondjuk nem egy hátrány.

Szerintem járj be, ezt a pár alkalmat kibírod.

Nem értem, de nálunk is mindenki a végére hülyült meg, alig lehetett őket elviselni.

Aztán ügyesen az érettségin, kár izgulni miatta. Nem tudom, hogy hova készülsz milyenre szeretnéd megírni, de ha minimálisan odafigyeltél a 4-5 év alatt, akkor menni fog az.

2013. ápr. 4. 17:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Tavaly nálunk nem volt kötelező, de aki bejárt az jól járt. Én speciel az összes németre bejártam és a szóbelinél a némettanárom nagyon sokat segített és nagyon elnéző volt. Abszolút nem voltam/vagyok penge németből, ezt a tanárom is tudta, hogy nem is akarok az lenni, de látta, hogy igyekszem.

Aztán volt egy másik osztálytársam, aki szintén elég kretén volt németből, de nem is járt ezekre az órákra (egyre sem). Aztán szóbelin széjjel is szívatta a tanár.

Azt mondom, hogy menj be. Addig oké, hogy szeretsz egyedül tanulni (azt otthon kell, nem ezeken az órákon), de azért nem árt tudni, hogy mit és hogyan kell tanulni. Sok privát infót el szoktak árulni a tanárok.

2013. ápr. 18. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!