Ti hogyan készültök a 2013-as érettségire?
Hát.
Magyar írásbelire nem lehet nagyon készülni, mert szövegértés + szövegalkotás. Érvelni nem lehet megtanulni, nincsenek is érvelési szempontok. Mindenki úgy érvel ahogy tud. Ugyanez vonatkozik az elemzésre is.
Matekból suliban rendesen felkészítenek, második félévben ez a tananyag is. (mármint az érettségire való készülés).
Informatikából írásbelire nincs miből készülnöm, mivel azt már évek óta gyakoroljuk suliban (régi érettségiket csinálunk meg), és hamarabb kész vagyok, mint a többiek.
Történelem meg az angol maradt ami maradt. Angol még talán a könnyebbik feladat, mert ott a 2-es szint már alapon megvan a két levél miatt (hosszú-rövid).
Töriből le vagyunk maradva, de majd azt szerintem átnézem, angolból meg most írásbeli érettségiket csináltunk előző évekről, szóval a 3-as abból szerintem garantált a levelek meg a szövegértés miatt.
Töriből aggódok mivel ott nagyon le vagyunk maradva, de szerencsére nem azzal kezdünk :D
Egyébként az írásbeli vizsgák semmilyen mértékben nem okoznak gyomorgörcsöt vagy egyéb idegeskedést bennem. Egyáltalán nem félek tőlük.
Egyébként
Nekem német van meg előrehozottan.
Matekról meg a kémiától tartok,de nagyon,mert matekból nagyon rossz a tanárunk,járok különtanárhoz.
Magyartól,töritől nem félek annyira,azokból jól állunk meg jó a tanár is.
De mire vagy konkrétabban kíváncsi,kedves kérdező (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!