Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ha valaki jó tanuló, tényleg...

Ha valaki jó tanuló, tényleg ne szakmunkásnak menjen?

Figyelt kérdés

Világ életemben jó tanuló voltam, éppen ezért a szüleim kibuktak teljesen, mikor nem egyetemre mentem, hanem szakmát tanulni. Bölcsész szakra mentem volna egyébként, németre vagy magyarra, de akkoriban úgy éreztem, hogy egyik sem vonz igazán.

Jelenleg szakácskodom. Szüleimnek ez nem nagyon tetszik, mert szerintük ebben a szakmában majd aprópénzért robotolhatok 10-12 órákat. Ebben amúgy lehet is valami, mert a szakácskodás tényleg sokkal fárasztóbb, mint a legtöbb munka, amit próbáltam/láttam. Szeretem csinálni, de néha már tényleg túlzás az a hajtás.

Szüleim szerint ha lenne mondjuk egy gazdasági diplomám, vagy valamilyen felsőfokú végzettségem, legalább esélyem lenne magasabb és kényelmesebb pozícióba jutni, így pedig csak a robotolás jut majd.

2013. márc. 27. 22:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
50%

Tudod ezért tart ott a mai világ ahol tart..

Ez hülyeség hogy aki jó tanuló ne menjen szakmunkásba, viszont jogos a kérdés mivel a mai világban ez van tényleg hogy aki rossz az menjen szakmunkásba.. de miért? azért mert akit nem érdekel semmi össze vissza bukdácsol már általános iskolában az nem tud hova menni ezért elmegy egy olyan iskolába ami éppen felveszi és ez a szakmunkás.. és nem azért megy oda mert oda akar és azt szeretné csinálni, hanem azért mert nincs más.

2013. márc. 28. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!