Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Aki távoktatásra járt vagy...

Aki távoktatásra járt vagy jár érettségire, mennyire kemény a suli, nagyon sokat kell tanulni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 18. 05:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Ez lemaradt, a könyveket célszerű elvinni, de nem kötelező.

Nyugodtan írj ha van még kérdésed.

2010. okt. 15. 11:21
 12/14 anonim válasza:

Szia!

Köszönöm a válaszokat!

Nekem csak egy tankönyv listát adott a tanár út, munkafüzetet nem, de adott egy névjegykártyát, ahol használt tankönyveket lehet venni, majd ott megnézem. Én még itthon vagyok a fiammal, és utána is olyan munkám lesz, ha minden jól megy, ahol 4-kor végzek, és hétvégén nem kell dolgozni, így talán le tudom majd tenni egy év alatt a két évet.

Nem pécsi vagyok, mellette lakom egy faluban. Ma megyek először, de 7-kor el kell jönnöm, hogy hazaérjek 8-ra. Könyvet sajnos még nem tudok vinni, hétfőn tudom megvenni őket.

Még annyit kérdeznék, hogy emailben is el lehet kérni a tananyagot? Mert láttam a TÁSI honlapján, hogy minden tanárnak van email címe. Meg még, hogy rendesek a tanárok? Segítenek szívesen, ha valami kérdésed van?

Köszönöm, hogy válaszoltál, és sok sikert Neked!

2010. okt. 15. 12:02
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia. A tanárok nagyon rendesek és segítőkészek. Lehet időt egyeztetni velük a vizsgák időpontjáról. Van egy kettő amelyik szigorúbb például a körmös Béla nekünk ő fizikát tanított, de a többiek akik minket tanítanak nagyon megértők.

E-mailben is lehet érdeklődni a tanulni valókról. Nekünk idén van az osztállyal egy közös g-mail fiókunk amire mindenki fel tudja tenni az anyagokat és mindeni tudja a jelszót és be tud lépni.

Majd írd meg hogy tetszett az első nap.

2010. okt. 15. 13:08
 14/14 anonim válasza:

Szia!

Köszönöm a segítőkészségedet. Sajnos nem tudtam végig ott maradni, de nagyon rendesek az osztálytársaim, ígérték, hogy emailben elküldik a leadandó dolgozatok témáját, és időpontjait. Sajnos nem nagyon fogok tudni bejárni, ezért email-ben fogok a tanárokkal értekezni, csak azon gondolkodom, hogy mégis, hogy kérjem meg őket, hogy küldjék el a leadandó dolgozatok listáját, meg én szeretnék januárban osztályozó vizsgát tenni, de azt nem tudom, hogy ilyenkor az egész éves dolgozatokat le kell e adni decemberig, vagy ez hogy működik. Majd vagy megkérdezem email-ben, vagy bemegyek fogadóórára. Nem tudod, oda is kell időpontot kérni?

Köszönöm a kedvességed, sokat segítettél nekem!

2010. okt. 15. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!