Tényleg gyenge az Óbudai Egyetem KGK?
3., tényleg ilyen nehéz?
Én Rejtős vagyok, és azt hittem, a két kar színvonala hasonló.
Hát a Rejtő rohadt könnyű.
KGK-s vagyok, és iszonyatosan gyenge
műszaki menedzsernek tanulok, és tényleg, néha ütöm a fejem, mit kérnek számon, és mennyi itt az ostoba
lehet azért vagyok ilyen, mert előtte 1 évet BME közlekkaron lehúztam, de akkoris
mondják, hogy a matek húzós... matek 1 99%osan lett meg, matek 2-t most csinálom, eddig a zh szintén 99%... (BME-n meghúztak 2szer; de itt meg azzal riogattak, hogy húúú, a matek a 3. legnehezebb tárgy itt, és buktató tárgy; az öcsém, akinek 3as érettsgéije lett, és végig 3as volt gimiben, ő megcsinálta matek 1-et, és msot írt egy 75%os matek 2 zh-t)
olyan tárgyak vannak, ami kb beszélgetős óra, meg józan paraszti ésszel megoldható
még csak első éves vagyok, de több felsőbbéves tárgyat is felvettem (BME-s multból beszámítgattam ezt-azt), és tényleg, nem hittem el, hogy a 4-5. évesek közt mennyire analfabétizmus van
egy jó része nem tudja egy adott számot 10%al megnövelni
és azt hallottam, hogy a modul tárgyak meg mégkönnyebbek
a 3as kommentelőre reflektálva... nem a tárgyak nehezek, az alanyok buták
jó, azt beismerem, informatika 1-2 az szívás, mert a tanár nagyon genya, már felsőbb utasítások is voltak ellene, mert tényleg nagyon genyán osztályozik
de ezen kívül tényleg csak a bent lévő 'anyag' az oka, hogy egyes tárgyakból ekkora bukási arány van, ismerőseim nagyrészének (egyik se Öveges professzor, se nem Keleti Károly) is simán meglett első félévben a 24-27 kredit, és a másodikban is max 4et buknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!