Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Drágul az egyetem a gyenge...

Drágul az egyetem a gyenge tanulóknak?

Figyelt kérdés

[link]

támogatod? De ilyen is van benne: "a diákok mindössze két vizsgalehetőséggel rendelkeznének, és pénzbe kerülne a javítóvizsga is." Abszolúte, véget kell venni annak. hogy 3-szor veszik fel a tárgyat és 6-odjára sem mennek át, majd dékánival 4-edszerre is felveszik, és a nyolcadik vizsgán átmennek. Ez nem lesz járható út a jövőben. De az sem, hogy valaki 14 évig jár egy szakra.

2011. szept. 19. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem támogatom.

Mi van, ha valaki kikészül, vagy megbetegszik az egyetem alatt, és rosszabbul teljesít ezáltal?

2011. szept. 19. 12:50
 2/7 A kérdező kommentje:

"Mi van, ha valaki kikészül, vagy megbetegszik az egyetem alatt, és rosszabbul teljesít ezáltal?"

Akkor neki nem való az egyetem.

2011. szept. 19. 12:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Aztán majd direkt buktatják az embereket sorra, hogy fizessenek, a tanárok meg majd szépen zsebre rakják a pénzt.
2011. szept. 19. 12:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Dehát nem csak olyan van, hogy valaki az egyetem miatt készül ki!

Meghal valakije, beteg lesz stb...

Nekem volt csoporttársam Hodgkin limfómás lett, szegény olyan beteg volt, hogy hullott a haja, lefogyott, alig állt a lábán.

Ott segítettük, ahol tudtuk, de persze, hogy nem teljesített túl jól.

Egy másik lány éjszaka dolgozott egyetem mellett, túlhajtotta magát, kikészült.

Még pont hiányzik nekik, hogy fizetősek legyenek, meg kirúgják őket!

2011. szept. 19. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

12:59

ez két extrém példa, ahol utóbbi jelentősége számomra megkérdőjelezhető.

De mondd csak, mennyivel több megélhetési egyetemista lébecol ma a felsőoktatásban? Hát jóval több, aki egyetemre jár és céltudatos, az elég gyakran botlik ilyen emberekbe.

Egyébként az lesz, hogy a kevesebb vizsgalehetőség miatt romlik a színvonal, ugyanis minél jobban kiszórják az embereket annál kevesebb pénze lesz az egyetemnek, és lehet, hogy nem éli túl. Így viszont meg kell oldani azt, hogy kevesebb vizsgaalkalom ellenére is átmenjen megfelelő számú ember, hogyan? a színvonalat csökkentve.

Tehát ez elég durván visszafelé is elsülhet.

2011. szept. 19. 13:31
 6/7 anonim ***** válasza:
persze, hogy direkt rosszabb jegyeket adjanak, hogy több pénz jöjjön.. csak ezért találták ezt is ki. nehogymár valamit ki tudjon fizetni az ember.
2011. szept. 19. 13:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyen megszorításokkal amúgy semmi gondom csak manapság nagyon sokan vannak, akik családi problémákkal küzdenek. Nem könnyű egy alkoholista, ordibáló családban egyetemet végezni főleg ha pénzt sem kap a tanulmányaira a családtól.
2011. szept. 19. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!