Az e-felvételihez kell egy kód, azt honnan fogok tudni szerezni?
Milyen kód? Mivel kapcsolatban kell?
(Én tavaly e-felvételiztem, de ilyenre nem emlékszem. Lehet, hogy máshogy hívták vagy esetleg rosszul tudsz valamit) De talán tudok segíteni.
Én se tudom miféle kódra gondolsz. Tavaly e-felvételin jelentkeztem én is...
A telefonos dolgot 99%, hogy kizárhatod.
Arra felvételi azonosítóra gondolsz?
Azt hiszem, hogy majd küld a felvi.
A felvi tájolóval küldték (eredetileg a felvételi tájékoztatóval szokták) a jelentkezési lapot, azon van egy vonalkód, azt kell beírni.
Ha ilyet nem rendeltél/vettél, akkor az okmányirodába kell bemenni, ott kapsz egyet.
Ahogy én emlékszem: elvileg csak a februárban induló keresztféléves képzéseknél kér ilyen felvételi azonosítót (az e-felvi bejelentkezésnél). A szeptemberben indulóknál pedig csak egy egyszerű "belépés" gomb lesz. Majd be kell írni egy biztonsági kódot:
És én valami olyanra emlékszem, hogy ha belépsz az e-felvibe, akkor felül a fejlécben kell keresni egy azonosító számot (és ez lesz a felvételi azonosítód).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!