Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Az e-felvételihez kell egy...

Az e-felvételihez kell egy kód, azt honnan fogok tudni szerezni?

Figyelt kérdés
Gondolom telefon számot kell megadni és ha befizettem a csekket akkor kapom meg sms-be a kódot! Vagy, hogy működik ez ?
2013. jan. 30. 16:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Milyen kód? Mivel kapcsolatban kell?

(Én tavaly e-felvételiztem, de ilyenre nem emlékszem. Lehet, hogy máshogy hívták vagy esetleg rosszul tudsz valamit) De talán tudok segíteni.

2013. jan. 30. 16:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Én se tudom miféle kódra gondolsz. Tavaly e-felvételin jelentkeztem én is...

A telefonos dolgot 99%, hogy kizárhatod.

2013. jan. 30. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:

Arra felvételi azonosítóra gondolsz?

Azt hiszem, hogy majd küld a felvi.

2013. jan. 30. 17:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen,igen arra a felvételi azonosítóra! Akkor azt majd a felvi küldi ?
2013. jan. 30. 18:47
 5/9 anonim ***** válasza:

A felvi tájolóval küldték (eredetileg a felvételi tájékoztatóval szokták) a jelentkezési lapot, azon van egy vonalkód, azt kell beírni.

Ha ilyet nem rendeltél/vettél, akkor az okmányirodába kell bemenni, ott kapsz egyet.

2013. jan. 30. 22:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nálam nem kellett okmányirodába menni (és nem is rendeltem felvételis könyvet). Ha nem változtattak a rendszeren, akkor 100%, hogy az okmányirodán kívül is el lehet intézni (úgy értem, hogy otthon, mert nem rohangáltam sehova kódért).
2013. jan. 30. 22:32
 7/9 anonim ***** válasza:
De akkor utolsó, te honnan tudtad a felvételi azonosító számod?
2013. jan. 31. 16:19
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy én emlékszem: elvileg csak a februárban induló keresztféléves képzéseknél kér ilyen felvételi azonosítót (az e-felvi bejelentkezésnél). A szeptemberben indulóknál pedig csak egy egyszerű "belépés" gomb lesz. Majd be kell írni egy biztonsági kódot:

[link]

És én valami olyanra emlékszem, hogy ha belépsz az e-felvibe, akkor felül a fejlécben kell keresni egy azonosító számot (és ez lesz a felvételi azonosítód).

2013. jan. 31. 16:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Amint belépsz az e-felvételi szolgáltatásba először, el kell fogadnod a szerződési feltételeket, majd annak elfogadása után küld az e-mail címedre (amellyel felvire vagy regelve) 2 kódot, biztonságit, s felvételi azonosító kódot.
2013. febr. 1. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!