Hogyan/mivel lehet +pontot szerezni a felvételihez?
Figyelt kérdés
egyetemre/fősulira.2010. aug. 28. 18:49
1/8 anonim válasza:
OKTV, OSZTV, nyelvvizsgák. Sporteredmények. Ja, és a gyesen lévő anyukák is kapnak, de ez utóbbit egyelőre nem ajánlom... :D (Már ha lány vagy egyáltalán.)
Sok sikert a felvételihez!
2/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen,h írtál:D igen lány vagyok,de csak 16....:) egyenlőre nem tervezem az anyaságot:D:P
2010. aug. 28. 19:01
3/8 anonim válasza:
emelt szintű érettségiért is kapsz +40 pontot és OKJ-s képzésért is, ha jól tudom 20.
4/8 anonim válasza:
okj-s képzésért csak akkor kapsz, ha olyan a képzés, amit a megjelölt szakod elfogad.
felvi.hu-n utána lehet nézni, hogy melyik szakon milyen okj-t fogadnak el.
5/8 A kérdező kommentje:
okj-s képzésre hogyan és hány éveskortóllehet jelentkezni?
2010. aug. 28. 19:13
6/8 anonim válasza:
Az OKJ-s képzésekhez szokott kelleni érettségi. Sokan úgy csinálják, hogy érettségi után elmennek OKJ-zni, és utána mennek egyetemre, így kapnak plusz pontot. Persze akkor már általában tudják, hogy mit akarnak tanulni, és ilyen irányban választanak képzést is.
7/8 A kérdező kommentje:
én az orvosira vagy gyógyszerészetire szeretnék menni.gimi mellett mehetek okj-sre?
2010. aug. 28. 19:22
8/8 anonim válasza:
érettségi után mehetsz csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!