Megeri orvosnak menni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 25. 21:47
1/3 anonim válasza:
Sok év egyetem és kezdőként kevés fizetés, de később azért már meg lehet élni belőle.
Ezen felül elég nagy elismerés ha valaki orvos, és gondolom a lelkének is jót tesz hogy másokat segít. Szerintem megéri, ha van motivációd.
2/3 anonim válasza:
Jó kérdés. Szerintem kinek hogy...
Unokatesóm most lesz szakorvos, azt mondta, sokszor van öröme a munkában, de még egyszer nem választaná az orvosit.
Rengeteg tanulás, lemondás, amivel nem is lenne gond, csak nem becsülik meg és nem fizetik meg itthon.
Az eü nagy szarban van, és nagyon az orvosokon csattan a dolog.
3/3 anonim válasza:
Ha a pénz motivál nem, eszebde se jusson. Aki orvosnak készül, annak nem a pénzre kellene koncentrálnia..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!