Nem késő elkezdeni a biológia szakot?
Figyelt kérdés
27 éves leszek és jövőre szeretném elkezdeni Szegeden a biológia szakot levelezőn, állami finanszírozáson. Van már egy kommunikációs diplomám(de hogy minek) és a boldogságot nem ebben, hanem a biológusiban látom. A vágyam,hogy mikrobiológus vagy neurobiológus legyek. Megbántam,hogy erre a büfészakra mentem, de most készen állok arra,hogy merőben mást tanuljak,mint eddig. Persze hátrányban vagyok azokhoz,akik már 26 évesen elvégezték az egyetemet, de én remélem,hogy kapok egy kis bátorítást, mert sajnos pályát tévesztettem és nagyon megbántam, hogy egy "fölösleges" végzettséget szereztem,hiszen én mindig is ezt akartam.2009. aug. 27. 10:55
21/21 anonim válasza:
Mi történ azóta? Sikerült elvégezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!