Most azonnal döntse el valaki helyettem: hová menjek továbbtanulni?!
Írd fel ezeket egy-egy kis cetlire, hajtogasd össze picikére, vedd a tenyeredbe, rázd össze, és dobd az asztal közepére.
Amelyik a legközelebb lesz a leesés után hozzád, az a nyerő!
szerintem jobb lenne ha kicsit megnyugodnál :)
még van azért egy kis időd dönteni, senki nem fog helyetted. mellesleg tudom mit érezhetsz, beléd magyarázza mindenki hogy ez életed döntése, ezen múlik a sorsod stb.... vagyis nálam így volt DE ha később meggondolod magad vagy már nem is érdekel mindig válthatsz.
Nem írod, hogy hány éves vagy, és milyen továbbtanulásról van szó!
Egyébként a legkeresettebbnek az általad felsorolt szakok/szakmák közül a biológia/gyógynövény-út látszik. (Ezt úgy mondom, hogy én magyar-történelem szakot végeztem anno)
Ma azonban legjobban a fentemlített szakmában lehet legkönnyebben elhelyezkedni. A gyógynövények ismeretéhez viszont biológia is kell, méghozzá bőven. És a történelem sincs messze, gondolj csak a növények mindenkori felhasználására!
Mikorra kell ez a sorsdöntő választás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!