Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Szerintetek melyik szakmát...

Szerintetek melyik szakmát válasszam ezek közül?

Figyelt kérdés
Eddig ezeket találtam, amik érdekelnének: drog- és toxikológiai technikus, fogászati asszisztens, gyermek- és ifjúsági felügyelő, idegenforgalmi menedzser, idegenvezető, masszőr, moderátor, újságíró. Melyiket lenne érdemesebb tanulni? Melyik szakma elvégzése után tudok jobban elhelyezkedni? Az érdeklődési körömet látjátok ebből lényegében, így ha eszetekbe jutna valami más szakma, azt is mondjátok nyugdtan. Köszönet.
2009. aug. 21. 12:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól tudsz idegen nyelven akkor tuti az idegenvezetést kellene választanod. Mindig lesz munkád és jól is keresnek. Mellette még fordítást is vállalhatsz. Na abban van a jó pénz:)
2009. aug. 21. 12:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem is ha jól beszélsz idegen nyelveken, azzal el lehet helyezkedni!!!!!!!!örök garancia a nyelvtudás
2009. aug. 21. 12:40
 3/9 anonim válasza:
100%
Az előttem szólókkal értek egyet! Engem is érdekelt 1 időben az újságírás, csak azokról nem túl jó a közvélemény :S
2009. aug. 21. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

És mi gátolná meg a kérdezőt abban, hogy drog- és toxikológiai vagy fogászati technikusként ne idegenvezethessen? Visszafelé viszont nem működik.

Idegenvezetés az "büfészak", csak nyelv kell hozzá meg helyismeret. Azt BÁRMI mellett meg tudja csinálni.

Én az első kettőt választanám, majd AMELLÉ az idegenvezetést, moderátort...

2009. aug. 21. 12:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

azért nem habostorta ám az idegenvezetés se.

nővérem idegenvezető...

elég stresszes,tényleg tökéletes, magabiztos nyelvtudás kell hozzá,+mobilitási hajlandóság.a sok utazás.stb..

továbbá eléggé szezonális munka, hiszen van olyan,h.csak nyáron meló sok meló télen elvétve...be kell osztani a pénzt

2009. aug. 21. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem ezek közül leginkább a drog- és toxikológiai technikus szak vonz, csak kétségeim vannak vele kapcsolatban. Kémiát 5 éve tanultam, az igaz, hogy mindig ötös voltam belőle, csak bizonytalan vagyok benne, hogy ennyi idő után is jól menne. Plussz ugye az is kérdés lelkemnek, hogy mennyire tudok ezzel a szakmával elhelyezkedni.
2009. aug. 21. 13:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
fogászati asszisztensek sem keresnek rosszul egy magán orvos mellett
2009. aug. 21. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is maradjon az idegenvezetés max.másodlagosnak, mert igaza van, aki azt írta h szezonális, tehát nem lesz állandó pénz belőle. Az én tarsolyomban is benne volt, de pont ezért nem abba az irányba megyek tovább.
2009. aug. 21. 13:27
 9/9 anonim válasza:

Én a masszázst választanám, azt szeretném majd csinálni. De erről csak te dönthetsz, mert mi nem ismerünk:)

Amúgy ha valaki tud nekem segíteni:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanula..

2009. aug. 21. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!