Hogy tudnám eldönteni hogy melyik szakmát válasszam?
Nem értem, miért ne mehetnél emelt matekra. Járj el magántanárhoz vegyél külön órát és menni fog. Én pénzügy és számvitelre járok, most fogok végezni. Nyelvet is nézik, ha az a jobb, de 2 tantárgy számít bele. Nekem anno 5 német és 3-as matek középszint +nyelvvizsga segített a bejutáshoz, de 2 ponttal lecsúsztam államiról. Aztán 2 félév után 4 egész körüli átlaggal átvettek. Törit nem nézik szerintem, semmi köze a szakhoz.
Amúgy ha érdekel a pénzügy számviteles tantárgyak pl Kaposváron: analízis, optimumszámítás, mikro és makroökonómia, Statisztika, számvitelekből 4-5 tárgy, emberi erőforrás menedzsment, személyügyi kontrolling,kommunikáció,marketing, munkagazdaságtan, pénzügyi jog..stb. idegen nyelv több félévig. A diplomához szakmai középfokú nyelvvizsga is feltétel. Ha érdekel én megpróbálnám a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!