Mit tegyek? Nagyon rossz a helyzet?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és elég rossz helyzetbe keveredtem. Volt iskolámban nagoyn rossz volt a társaság, drogok, rendőrségi ügyek, pia, stb, ezért váltottam. Első napon annyit láttam hogy a tanárnak k.anyáznak, meg nagyon durván beszólogatnak, és elég rémisztő volt, ezért ma már be se mertem menni :"( Ez itthon kiderült, apámnak elege lett, azt mondta ennyi, kotródjak. Persze visszaszívta, de miután olyanokat "vágott a fejemhez", hogy nincs rám szüksége a családnak, és csak teher vagyok... Valahogy rossz a szájízem :/ Azt szeretném megtudni, hogy nincs-e valami lehetőség arra, hogy abbahagyjam az iskolát, és már most nekiugorjak a szakmai kézpésnek, mert el akarok itthonról költözni. A lehető leghamarabb. Vagy akár külföldi tanulás is nagoyn jkó lenne! Segítsetek kérlek tippekkel, ötletekkel, tanácsokkal... Szépen kérek mindenkit :(2012. dec. 5. 16:05
1/4 anonim válasza:
Átérzem a problémádat, de sajnos 16 évesen szülői, illetve Gyámhatósági engedély nélkül még fingani se lehet egy egészségeset.
Két évet kibírsz!
2/4 A kérdező kommentje:
Szülői engedéllyel nincsenek problémák. A kérdés hogy ha a szülők beleeggyeznek, akkor ennyi idősen abba lehet-e hagyni a sulit?
2012. dec. 5. 16:19
3/4 anonim válasza:
Kereshetsz egy másik városban is iskolát, akkor kaphatnál helyet egy kollégiumban, általában tízezer körül van egy hónap, korodbeliekkel lennél, lenne főtt étel stb. vannak okj-s képzések amiket elkezdhetsz 8 általános után, van amit 16 éves kor után.. de az iskolát szerintem semmiképp ne hagyd abba
4/4 anonim válasza:
előző vagyok. azt hiszem már bevezették, hogy 16 éves korig van tankötelezettség, de ez rád nem vonatkozik, hanem csak azokra akik most kezdik a középiskolát, úgyhogy tanulnod kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!