Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ezért mi jár? Igazgató?...

Ezért mi jár? Igazgató? Lőttek a jövőmnek?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy ma sikerült egy elég hülye dolog miatt eléggé nagyon nagy hülyeséget csinálnom. Na tehát ma az egyik szünetben elkezdtünk körbe körbe pörögni haverokkal. Miután abbahagytam a pörgést elindultam az ajtó felé ,szinte futva . A pörgés miatt még kicsit szédelegtem ezért megbotlottam a saját lábamban úgy hogy már nem tudtam megállni, az ajtó felé tartottam és reflex-szerűen ökölbe szorítottam a kezem és sikerült egy lyukat ütnöm az ajtóba. Kívülről nem látszik, belülről pedig befedtem egy figyelmeztető "papírral" amire rá van írva hogy ne szemetelj így hát nem látszik a horpadás. Szóval aki látja az ajtót csak annyit vesz észre hogy odébb van rakva ez a jelzés. Ezért igazgatói jár ha kiderül?Lőttek a jövőmnek ? Most fogok felvételizni és nem akarom egy ilyen miatt elszúrni az életem. Kifizetem az ajtót is ha kell , ha kell megcsinálom én magam csak ne adjanak érte semmit :(

2012. dec. 1. 00:15
1 2
 11/13 anonim válasza:
szerintem is szolj valamelyik tanárnak,egyébként nem fogsz igazgatóit kapni,mi is tavaj kiszedtük az egyik ajtót a hejéről,igy teljesen aztán rádölt a lábamra...de semmit nem kaptunk.Pár éve pár osztálytársam egy másik ajtót tört ki ami betörte egy lány fejét,ők talán már kaptak figyelmezetetőt,de a lánynak vérzett a feje meg minden!!!Szoval NYUGIII!!:)NEM FOGSZ IGAZGATÓIT KAPNI:))
2012. dec. 1. 07:28
 12/13 A kérdező kommentje:
És szerintetek mennyibe kerül majd az ajtó? Semmi csicsás hülyeség, semmi minta csak egy sima fa lap kéne. Nem szeretnék több tízezret költeni rá(főleg hogy nem az én pénzem és ez miatt már alapból rosszul érzem magam).
2012. dec. 1. 14:01
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem kell másik, elég javítani, de ez majd kiderül. Minden esetre, amit tönkreteszünk, azért felelősek vagyunk, és vállalni kell, akkor is, ha kényelmetlen. Mese nincs.
2012. dec. 1. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!