Volt ehhez joga az Igazgatónak?
Az igazgató nyilván a szüleidtől tudta meg a pánikbetegségedet - mert az nem megoldás, hogy nem mész iskolába emiatt. Ha zavar, hogy tudják rólad, hogy pánikbeteg vagy, akkor nem menekülni vagy kibújni kell a problémák alól-elől, hanem megoldást találni rá. Senkit sem fog érdekelni x év múlva, hogy neked azért nincs mondjuk érettségid, mert pánikbeteg voltál és ezért heti három napot hiányoztál...
Valószínűleg pszichológushoz is jársz, ha valóban pánikbeteg vagy és beilleszkedési nehézségeid vannak, szerintem jobban be kellene tartanod, amit ő javasol.
Masodik, azert ez nem egeszen igy mukodik.
Van olyan mentalis betegseg, ami komoly gondokat okoz, es nem azon mulik, hogy a kerdezo elgondolkodik, hogy "megeri-e" igy viselkedni. Az mas kerdes, hogy ha valoban beteg, akkor jobban meg kellene fogadnia a pszichologus javaslatait, es a gyogyszereit rendesen szedni.
A panikbetegseg es a beilleszkedesi zavar komoly mentalis betegseg.
Egyet értek az előttem szólókkal.
Felnőttként látom, hogy az élet kegyetlen, sokszor egyik ember le se sz...rja a másikat,vagy még rosszabb, örül, hogy a másik lesűllyed. (fog-e valakit érdekelni, hogy nem lesz végzettséged, állásod, miből élsz meg? a szülők teljesítő képessége is lassan kimerül)
Adj hálát azért, hogy az igazgató törődik veled. Biztos, hogyha előtted teszi meg, még megalázóbbnak érezted volna. Abba a kézbe kell kapaszkodni, ami feléd nyúl.
Látod, ha problémád van, hozzá fordulhatsz.
A betegségeddel ne élj vissza, tanulj amilyen keményen csak tudsz.
Tudom, hogy számít, hogy most hogyfogadnak el, de méginkább az számít, hogy mennyit tudsz itt tanulni, tovább lépni, hogy miből, hogyan fogsz majd meélni, amikor ezeknek a gyerekeknek a nevét már el is
felejtetted.
(én is azt hittem, ilyennincs, mert anny8ira FONTOSAK az életemben, de én is elfelejtettem már 20 év távlatából halál-bosszantó kolléga nevét.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!