Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ezért mi jár? Igazgató?...

Ezért mi jár? Igazgató? Lőttek a jövőmnek?

Figyelt kérdés
Szóval az történt, hogy ma sikerült egy elég hülye dolog miatt eléggé nagyon nagy hülyeséget csinálnom. Na tehát ma az egyik szünetben elkezdtünk körbe körbe pörögni haverokkal. Miután abbahagytam a pörgést elindultam az ajtó felé ,szinte futva . A pörgés miatt még kicsit szédelegtem ezért megbotlottam a saját lábamban úgy hogy már nem tudtam megállni, az ajtó felé tartottam és reflex-szerűen ökölbe szorítottam a kezem és sikerült egy lyukat ütnöm az ajtóba. Kívülről nem látszik, belülről pedig befedtem egy figyelmeztető "papírral" amire rá van írva hogy ne szemetelj így hát nem látszik a horpadás. Szóval aki látja az ajtót csak annyit vesz észre hogy odébb van rakva ez a jelzés. Ezért igazgatói jár ha kiderül?Lőttek a jövőmnek ? Most fogok felvételizni és nem akarom egy ilyen miatt elszúrni az életem. Kifizetem az ajtót is ha kell , ha kell megcsinálom én magam csak ne adjanak érte semmit :(

2012. dec. 1. 00:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Felvételidbe nem fog beleszámítani. Egyébként érdekes ajtó lehet, hogy lyukat lehet bele ütni egy egyszerű eséssel.
2012. dec. 1. 00:20
 2/13 A kérdező kommentje:
Ez nem is ajtó , egy sima kivágott fa lap amire raktak egy kilincset !
2012. dec. 1. 00:23
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Azért szerintem még igazgatóit se adnak. De ha kapnál is az semmibe nem változtatja meg a felvételidet.
2012. dec. 1. 00:30
 4/13 anonim ***** válasza:
Ahogy az előzőek mondták. Semmi gáz, ne aggódj, meg legrosszabb esetben megcsináltatod, és minden el van intézve. Max. osztályfőnöki, esetleg igazgatói figyelmeztetés, de az nem foglalkozik ilyenekkel...
2012. dec. 1. 00:38
 5/13 A kérdező kommentje:

ezek szerint nem kell aggódnom a felvételi szempontjából? :D

ÚRISTEN EGY ÓRIÁSI KŐ ESETT LE A SZÍVEMRŐL! Csak mert 4-es 5-ös átlagom van és szeretnék tovább tanulni.

2012. dec. 1. 00:40
 6/13 anonim ***** válasza:
46%

"Ezért mi jár? Igazgató?"

azért nem, az igazgatót nem kapod meg ilyen könnyen.

2012. dec. 1. 01:03
 7/13 A kérdező kommentje:
-.-"
2012. dec. 1. 01:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Legjobban akkor jársz, ha odamész az ofőhöz, hogy ez történt, itt a lyuk, nagyon sajnálod, és természetesen állod a költségeket.

Ezt értékelik. Felnőtt, egyenes embernek fognak tartani.

Ellenben ha megtalálják a lyukat (és meg fogják), és te nem szóltál akkor, amikor történt, akkor sumáknak tartanak, na és akkor aztán nem lesznek veled jóindulatúak...

2012. dec. 1. 01:23
 9/13 A kérdező kommentje:
én is így terveztem , de az ofőmnek balesete volt és most ilyen pót ofő van akivel ezt nem lehetne normálisan megbeszélni :S Gondoltam várok és amikor kérdőre vonnak hogy miért nem mondtam el akkor majd azt mondom hogy addig amíg nem tudtam összespórolni a zsebpénzemből addig nem akartam elmondani nekik(ez tényleg így van) de majd hétfőn minden eldől....vagy nem
2012. dec. 1. 01:34
 10/13 anonim ***** válasza:

Higgy nekem: előzd meg azt, hogy magától derüljön ki!!!

Baleset bárkivel történhet, ez nem baj, a kérdés az, hogy vállalod-e vagy elsunnyogod (még ha csak kis ideig is)...

2012. dec. 1. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!