Mit kell tanulni, hogy valaki gazdasági vagy ügyvezető igazgató legyen?
Figyelt kérdés
18/f. a debreceni egyetem milyen szakára kéne menni ehhez ? olvastam, hogy nagyon jól keresnek és erről egy bővebb leírást tudnátok adni ?
közgazdaságit tanulok. Ja és a választott érettségi tantárgy mi legyen ? elméleti gazdasági ?
2010. szept. 2. 16:51
1/3 anonim válasza:
Sima gazdasági szakot egyetemen. A színvonalas sulikat választanám a helyemben, de SOHA nem leszel igazgató, amíg nincs 5-10 év tapasztalatod a területen. Nézz meg álláshirdetéseket (profession.hu pl.).
2/3 anonim válasza:
Nem bunkóságból írom így, de arról azért ne álmodj, hogy rögtön igazgató leszel:)
-színvonalas suli (corvinus, bce, bme)
-gyakorlat egyetem alatt is
-több éves gyakorlat diploma után a szakmában
-legalább 2 idegen nyelv ismerete.
Na, ha ezek megvannak, akkor már lehet esélyed:)
3/3 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az előző válaszolóval, de azzal kiegészíteném még, hogy nem árt ha ismered a főnököt. Tehát egyetem / fősuli alatt sok-sok emberrel építs ki kapcsolatot, mert itt sokat számít. Főleg azért, mert sok ilyen embert képeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!