Milyen szakot ajánlotok újrafelvételire, melyik iskolában?

Figyelt kérdés

Iskola: lehetőleg Budapest és környéke.

396 ill. 398 pontom volt, attól függ, hova, de ha kell, matematikából újraérettségizem emelt szinten.

Érdekel a városrendezés, parképítés, picit érdekel a közlekedésszervezés is, ezekről szoktam filozofálgatni is.

Szeretem a biológiát és megy is, viszont a kémia már kevésbé. :/ Érdekel az egészségvédelem, prevenció - nem a fertőző betegségek megelőzése, az nem köt le, hanem a civilizációs betegségek elleni küzdelem -, egészséges feltételek és környezet kialakítása.

Valamennyire érdekelnek a műszaki dolgok, sőt, műszaki érzékem is van ahhoz képest, hogy lány vagyok mindenképp -- de nem biztos, hogy szeretnék olyasmit csinálni, ami túl műszaki. Kicsit lehet az.

Introvertált, a világ gondjain, megoldási lehetőségein is sokszor elfilozofálgató vagyok, olyankor vad véleménnyel és ötletekkel.

Amúgy nem túl könnyen tanulok, de az a fajta vagyok, aki hajlandó leülni.

Hol tudnék olyan embereket találni, akik bizonyos szakokon vannak, esetleg ott végeztek? Ugyanis már egyetemista vagyok, de olyan szakra jöttem, ami csábítónak hangzott, de kiderült, hogy egyrészt nem keresett, másrészt nem is biztos, hogy érdekel.

2012. nov. 21. 10:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!