Dolgozhatok ilyen szakmában?
Figyelt kérdés
Lehetek alsós tanítónéni ha fel vagyok mentve matekból?Hányas átlagúnak kell lennie az érettséginek hogy felvegyenek?És ovónő lehetek?Meg felsős tanárnak?Kérdezek olyat is ami nem tartozik ide:nem tudom túltenni magam egy szakításon,forduljak pszichológushoz?2009. aug. 15. 16:53
11/14 anonim válasza:
Nem vagyok tévedésben matek érettségi nélkül nem vesznek fel sehová. És minden egyetemen van valamennyi matek, még BTK-n is. Ha már alsó tagozatban felmentettek matekból akkor különbözeti vizsgát kel tenned minden egyes évből, mivel a matek érettségi feltétele ,hogy az általános iskola és a középiskola minden egyes évét sikeresen teljesítsd ebből a tantárgyból. Persze ez nem lehetetlen ,de nem is egy féléves munka. És miért vagy egyébként felmentve matekból? Mert ha diszkalkulia miatt, és szinte csak amiatt mentenek fel, akkor nem fogsz tudni külön gyógypedagógusi segítséggel sem leérettségizni, vagy csak úgy ha 10 évig csak matekot tanulsz és az érettségire készülsz.
12/14 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van hogy nem vesznek fel matek nélkül, de akkor írd le hogy hányadik törvény hányadik pontjában van benne ez. Ha ezt nem tudod akkor meg ne mondj ilyet mert egyáltalán nem biztos hogy jól tudod.
2009. aug. 20. 15:55
13/14 anonim válasza:
Bocs hogy megkérdezem, de miért is vagy felmentve matekból? Talán így jobban tudnánk segíteni ha tudnánk az okot.
Persze nem muszáj leírnod, csak kérdeztem. =)
14/14 A kérdező kommentje:
diszkalkuliás vagyok. ez olyan mint a diszlexia meg az ilyesmik.
2009. dec. 15. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!