Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hova tanuljak tovább? (többi...

Hova tanuljak tovább? (többi lent)

Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok.Fogalmam sincs mi legyek.Gimnáziumba nem hiszem hogy felvennének mert nem vagyok olyan jó tanuló.Szeretek rajzolni,festeni de nincs érzékem egyikhez sem.Nem tudom hogy mihez értek,nem probáltam szinte semmi olyat.Tantárgyakból szeretem a törit,éneket,rajzot de ezekből sem vagyok kiemelkedően jó.Szeretek embereken segíteni,de nem szeretnék pszichológus lenni.Orvos igen,de nagyon sok idő azt megtanulni és félek hogy nagyon nehéz az egyetem...Szóval nem tudom mi legyen.

2012. nov. 17. 15:56
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem ne csüggedj! valahova biztos, hogy fel fognak venni és ha szorgalmas leszel, bármi összejöhet :)
2012. nov. 17. 23:41
 2/4 anonim ***** válasza:
ma már felvesznek gimi bárkit... :D hajrá és kezdj el tanulni... mert más nem kell hozzá csak a te akaratod.. és keres fel egy művészeti sulit a rajzzal kapcsolatosan...
2012. nov. 18. 15:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Valami szakot válassz akkor. Pl. kereskedelmi-3 éves, fodrászat szintén 3 éves.

Vagy próbálkozhatsz az egészségügyivel, az 4 éves, de ha kijárod, már mehetsz nővérnek dolgozni, nem kell hozzá egyetem. Vagy közgazdasági, de oda jó kell, hogy legyél matekból. :)

2012. nov. 18. 17:44
 4/4 anonim válasza:

Figyelmedbe ajánlanám iskolánkat, ami Tamásiban található. Jövőre indul egy "Képző- és Iparművészeti" szak, lényegében grafikus. Az érettségi után lehetsz Dekorációs festő és reklámtábla festő. Ez 4 év, de +1 évvel szerezhetsz egy Grafikusi szakmát is. Magyarul leteszed az érettségit 4 év alatt és utána még szerezhetsz egy szakmát is, de az ötödik évben csak rajz. :)

Az iskola most lett felújítva, a megye egyik legszebb középiskolája. Új leánykollégium építésére most pályázunk, de a meglévő sem rossz.

2012. nov. 19. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!