Miért vagyok ennyire hülye a föcihez? Nem igaz, hogy már egy csomó tantárgyból javítottam, csak ebből nem tudok.
Elolvashatom a tankönyvet akár 30x is, egyszerűen nem marad meg, amit olvastam. Mondjuk ez azért is lehet, mert nagyon unalmasnak találom, de akkor is aggasztó. És a legdurvább, hogy más tantárggyal nincs ennyi bajom, ha valami nehezebbet kell tanulni, akkor leülök, max fél óra vagy talán annyi se, mire megtanulok egy anyagot pl, és csak földrajzból vagyok ennyire hülye. A földrajzi nevek még mennek, de a gazdaság, ilyesmi, hát az valami kínszenvedés...És úgy bírom, amikor hetekig tanulok egy rohadt föci témazáróra és így is alig lesz 3-as.
Pedig én tényleg mindent megpróbáltam, volt, hogy úgy félig-meddig tudtam még a gazdaság részét is, de pontosan akkor, amikor végre megtanultam azokat is, amiket eddig nem, pont olyan kérdések voltak benne, amikről fogalmam sem volt.
Ja és amúgy ez is elég érdekes, hogy amikor tanulok föcire, 101, hogy a tanár pont a másikat kérdezi, amit nem tudok. Viszont arra meg már nincs is erőm, hogy mindkettőt megtanuljam, mert délutánonként örülök, hogy egy kicsit kikapcsolódhatok, aztán megcsináljam az ötezer házit, de így a nap végére már a fejem is fáj még a gondolkodáshoz is...
Annyira idegesítő, hogy pont ebből a tantárgyból ennyire s.gg vagyok...Mit csináljak?
15l
pedig a foldrajz tok egyszeru es logikus tantargy.
Korrepetaltasd magad 3-4 orat esha megfelelo embert valasztasz, akkor segiteni fog rajonni az osszefuggesekre.
En mar 8-10 tanulot segitettem igy at ezen a nehezsegen es fel ev alatt ket osztalyzatot javult a teljesitmenyuk.
Hat akkor nemtom.. Ajanld fel h cserebe setaltatod a kutyajat, lenyirod a fuvet vagy osszesoprod a faleveleket az udvarban.
Esetleg ha pecsi (vagy kornyeki vagy) akkor segitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!